Servera med pastafjärilar och gärna knäckebröd. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrighinner ta sigtid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Det pratas ganska mycket imedia nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. I dagens inlägg har jag tänkt ta upp hur du kan förbättra din tarmflora och få en gladare mage genom att inkludera mat som är rik på levande bakterier
2 dl puré på päron eller katrinplommon. 12 dl puré på päron eller katrinplommon 2 tsk messmörSå gör du. Blanda fruktpurén med messmöret väl och häll upp i 2 glassformar. Ställ i frysen ca 4 timmartills glassen stelnat
I början när liten skulle lära sig äta vanlig mat så körde jag stenhårt på istärningssystemet. Ett par tärningar morotspuré, ett par med fisk och så lite ärtor och squash kanske, så hade jag en fullgod lunch eller middagtill henne
Idag är det en hel del på den där to-do-listan. Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligeninte har någon större lust att ställa mig och laga en senare lunch
En matig, enkel och fräsch sallad är bästa sommarmaten. Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
Skriveti. God kväll i stugorna. Får det vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr. En verkligen supergod kaka där syrligt möter sött i en god sockerkaka
Publicerad. [Detta mina kära vänner ska tillbaka efter USA. DETTA ÄR EN ÖNSKERUBRIK, KÄNNER DU ATT DU INTEVILL LÄSA DETTA ELLER TYCKER ATT DET ÄR TRIGGANDE HOPPAR DU ÖVER DET
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.