Fisksoppa med saffran
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar, grovt hackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 fänkål, tunt skivad
  • 1 morot, skivad
  • 5 medelstora fasta potatisar, skalade och i bitar
  • 1/2 g saffran, stött
  • 2 msk smör
  • 1 förpackning krossade tomater, 500 g
  • 6 dl vatten
  • 1/2 dl fiskfond, koncentrerad eller 1 1/2 fiskbuljongtärning
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 400 g torsk-, kolja- eller sejfilé, i bitar
  • 1 apelsin, strimlat skal och pressad saft
  • 1 msk färsk timjan, hackad eller 1 tsk torkad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.