Fiskgratäng med svamp och kräftor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g spättfiléer
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 burk champinjoncreme á 105g
  • 3 dl fiskbuljong
  • pressad saft av 1/2 citron
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 burk kräftstjärtar med lag á 170 g
  • 2 msk smör eller margrin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl fiskspad
  • 1/2 fiskbuljongtärning
  • 1 dl vispgrädde eller mellangrädde
  • 1 äggula
  • 4 port potatismos
  • citron, dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.