Har inget som helst minne av att vifick någon mat alls eller ficksittavid något bord (vi sprang nog mest runt och letade blommor och så) men mamma, pappa och alla andra vuxna satt på deras terrass och åt lax och färskpotatismed kall grönsås
Igår spottade jag i alla fall upp miglite, och mixadeihop en grönsåstillsillen. I ett extra anfall av nyttighetsiver rörde jag också ilite av ett illgrönt pulver, Greener Grass, som jag köpte från Råvarubutiken
Gör vitsåsen genom att blanda mjöl med kall mjölk samt salt. Koka ärtorna och sila sedan bort vattnet. Koka upp och låt sedan puttra sakta i några minuter
Såsen och purén gickinteriktigtihopsmakmässigt, men var väldigt goda var för sig. Observera specielltpumpapurén som jag försökte lägga upp liteprofessionellt så där, och fick den att se ut som en
Placera grönsakstimbalenimitten av tallriken och ringlaärtsåsen runt om. Grönsakstimbaler. Gör såsenprecis före servering så att ärtorna behåller sinfina färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.