Inlägget Krämiggurksallad dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Krämig sallad med gurka, dill och rödlök. Blanda ihop alla ingredienser, smaka av och tillsätt eventuellt mer salt, peppar eller vinäger/citron
salt o peppar efter smak. Kör först torsken till färs i en matberedare, lägg sedan i större skål. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
För att göra måltiden lite roligare serverade jag även gurksallad till samtdumplings. Sanna kom över på mat och jag slängde ihop en wook på de grönsaker som fanns i kylen, morötter, vitkål, paprika, vårlök, vitlök, sesamfrön, sockerärter och ingefära + nudlar
Fiskburgare. Mal i kvarn med lök, vitlök och potatis. Fiskburgare. Hacka koriandern, salta och peppra, tillsätt grädde och ägg, rör om, tillsätt ströbröd så att smeten blir fast, forma biffar och stek i smör och olivolja, sätt åt sidan
Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffarmotfiskburgare istället. Det är minst lika lätt att göra som vanliga pannbiffar och dessutom så blir det mycket godare
Jo för du skall nämligen inte köpa de där vanliga gurkorna utan de som är en miniversion. Jag vet inte exakt vad de heter men de kan gå under namnet inläggningsgurkor eller något liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.