Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Vi åt en väldigt god fiskrätt häromdagen som jag måste tipsa om. Vi är ganska dåliga på att äta fisk här hemma så när man hittar ett recept som alla gillar får man verkligen lägga det på minnet
Bra med saker som går snabbt när man är dunderförkyld och sänkt som jag är nu. Lax med ett knaprigttäcke av cashewnötter och med lite sting av sambal oelek, vitlök och lime, kan det vara något
Bara att röra ihop och ställa in i ugnen och under tiden kan man passa på att diska. Sätt in i ugnen ca 25 minuter eller tills fisken har fått fin färg
Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g fiskfilé
Skölj och dela purjolöken. Skala morötterna. Snoppa av sockerärtorna. Skär ned grönsakerna i mindre bitar. Blanchera (grönsakerna kokas snabbt i lättsaltat vatten i ca 1 min) grönsakerna i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.