Fisk- och skaldjursgryta med tomat, stjärnanis och pernod
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk fiskfond
  • 1 l vatten
  • 2 msk Pernod
  • 2 st stjärnanis
  • 1 burk(ar) hela tomater
  • 1 salt och nymald vitpeppar
  • 0.5 kruka(or) basilika
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 0.5 st citron(er) , saften
  • 1 tsk råströsocker
  • 1 st gul lök (ar)
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 500 gram fisk , ex lax, torsk, ekologiska
  • 4 st havskräftor , burfångade eller 150 g räkor
  • 1 st fänkål
  • 1 olivolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st purjolök (ar)
  • 1 st morot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.