Skölj och strimla purjon och fänkålen. Låt detta fräsa med en kort stund. Skala och hacka löken. Fräs löken ett par minuter tills den blivit glansig och genomskinlig
Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk ochskaldjursgrytamed aioli. Fisk ochskaldjursgryta är en klassiker som det finns gott om utrymme för improvisation
Kryddig Fiskgryta Anis och fänkål förknippas oftast med smaksättning av bröd. Oftast gör jag den här fiskgrytan på bara fiskbuljong, då är den god med en klick Aioli
Vi har provat med lax, torsk och räkor och det blev lika gott). Hetta upp en stor gryta med rapsolja. Denna grytan provlagade vi i Smögen i våras och den blev snabbt en favorit hos oss
Jag älskar att piffa upp min quinoa/bulgur/couscous/matvete/liknande med grönsaker och kryddor. Till detta fisk och en krämig sås på avokado, fetaost, turkisk yoghurt, citron och svartpeppar
Jag fann en liten fiskfilé och en sötpotatis och experimenterade med det. Eftersom sötpotatisskivorna inte var inne lika länge som när jag gör ugnsrostad sötpotatis blev de mer krispiga och inte lika söta
Med grädde, vitt vin, olika sorters fisk och grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.