Finskt påskbröd
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 g jäst
  • 1,25 dl youghurt
  • 1,25 dl vatten
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g rågsurdeg (fullt aktiv)
  • 1,25 dl youghurt
  • 0,75 dl vatten
  • 1 dl (rågad) vetemjöl special eller manitoba cream (vetemjöl med hög proteinhalt)
  • 60 g smör
  • 2 msk farinsocker
  • 3 äggulor Rivet skal av en apelsin
  • Rivet skal av 1/2 citron 1 tsk malen kardemumma
  • 2,5 dl kornmjöl
  • 3,75 dl vetemjöl special
  • 1 ½ tsk salt
  • 3 msk ekologiska russin
  • 2 msk flagade mandlar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.