Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Mina tankar om hur du går vidare när du nått din målvikt. Tipsar (så gärna) om denna temabilaga/bok som ges ut av Expressen och som finns till försäljning under januari (fram till 27 jan), "5. 2 - Allt om succédieten". En riktigt tjock och innehållsrik bilaga/bok som är en guldgruva för dig som är nyfiken på 5. Som vanligt är mitt perspektiv framför allt från det hälsosamma perspektivet och inte huvudfokus på just viktnedgången - även om den kan vara en trevlig "bieffekt" av 5. 2 om det finns möjlighet/behov. Lite om hur jag själv kör min 5. 2 om det finns möjlighet
Ni som då tänker "hur lätt är det att laga lammstek", kan jag säga. Jag skulle inte säga att vi brukar det, för jag är lika dålig på traditioner som att hålla reda på födelsedagar
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Men tänker inte avslöja (eller har jag redan gjort det. Inte för att det skulle vara nåt fel med dessa ingredienser i sig, men tyvärr är de inte så näringsrika och de finns i varje café och restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.