Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Stick med en gaffel på bakpotatisens alla sidor. Grilla köttet i grillpanna på het värme så alla sidor får fin färg, Lägg upp fint på tallrikar och garnera med något som du tycker är fint
Smaka av ädelostsåsen med svartpeppar samt ev. Servera med en frukt och grönsakssalsa. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 2-3 rejäla tag med svartpepparkvarnen. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit
Dessa rullarna blir ännu godare om man penslar arket med olja och sen lägger ett ark deg på till innan man lägger på fyllningen, men man kan göra som man tycker
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Kyckling medgorgonzola 1v & 2b. Smält 100g gorgonzola påsvag värme. Rör ner 1 msk crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Nu rundas denna dag av med 20 minuter på spikmattan, lite bok sen zzzz och vips så är det en ny bättre, dag. 100g gorgonzola
Och när filodegen uppenbarade sig så lämpligt i frysdisken i den högt uppskattade K-Marketen i närheten av hennes hem, gjordes lördagskvällen komplett med en underbart kompakt och smakrik paj
Tyvärr stämde det också, med andra ord var detta ingen hit. Krydda med kanel. Pensla med matolja. Gör likadant med de andra arken filodeg och resten av fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.