Filodegspaj med marinerade räkor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning filodeg, kyld
  • 50 g smör, smält
  • 150 g Västerbottenost, riven
  • 150 g gratängost, riven
  • 4 ägg, medelstora
  • 2 1/2 dl mjölk
  • salt, svartpeppar, nymald
  • 1 dl soltorkade marinerade tomater, strimlade
  • 25 g pinjekärnor
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 2 msk basilikablad, hackade
  • 2 msk parmesanost, riven
  • 1/2 dl olivolja
  • salt, svartpeppar
  • 500 g räkor, oskalade
  • basilikablad
  • parmesanost, flagad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.