Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. se. Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk
När vi var i Storbritannien åt jag marinerad rödlök några gånger, blev barnsligt förtjust i det. ). Så när vi kom hem provade jag att marinera lätt som en plätt
Jag har gjort en liten remake av min kokosfyllda chokladcookies. Har ni testat dem så vet ni att de är magiskt goda men jag vågar ändå påstå att de här blev snäppet bättre
Under en längre tid har maken experimenterat med att göra sin egen chipotlepasta. I går var det dags att göra en stor sats, av den som han blev mest nöjd med
Nu äntligen har startskottet för julen gått på riktigt. Första advent är alltid något speciellt. Det är liksom då det blir tillåtet att tjuvstarta med allt julgodis, pepparkaksmys, julskinksmörgåsar och bara längta till julafton
Den här köttfärspajen kan å det varmaste rekommenderas. Egentligen är det en restpaj, där en överbliven kokt potatis fick hänga med i pajdegen, och köttfärssås som blivit över efter tacomiddag fick utgöra fyllning tillsammans med en stump zucchini och en likaledes överbliven klick smetana
För hundra år sedan var jag i Marocko. Mitt intresse för mat i alla dess former hade inte riktigt samma proportioner som idag, men vissa matminnen kan jag allt leta fram
Karamellpopcorn. Äntligen torsdag och dags för det andra filmtipset i raden av tre. Homemade Stockholm och Spel och film har ett pågående samarbete där vi tre torsdagar i rad presenterar ett filmtips och ett gott snacks eller bakverk till
Tänkte ger ett tips på en vegetarisk lasagne som innehåller både keso och hallomi riktigt mumsigt. ). Vegetarisk lasagne med linssås ( inspiration från marikkasvegetariska)
Börja med att kärna ur dadlarna och lägg dem i ett glas med vatten. Sätt sedan på ugnen på 180 grader. Blanda alla ingredienser till botten med en sked, eller i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.