Jag lät miginspireras av det fantastiskavinetvi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativttips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt ochchokladton - och bestämde mig för att använda minarominlagdafikonirödvinssåskoket
Häll ispringformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten. Kändes inte som det var länge sedan vimitti natten for iilfart genom Kalmars gator mot rödljus ochstopplikt
I med chokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Brr, riktigt kallt och massor av snö. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himlamysig, det värmer långt ini kroppen
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tjifick jag när minchoklad var lite för varm vidtillsättningochchokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Denna underbart goda chokladoch cheesacaketårta bakade jag tillmin födelsedag. Det skulle egentligen ha varit ett lager hallongrädde på toppen av tårtan, men eftersom jag integillarvispad grädde så uteslöt jag det och lade bara på några färska hallon istället
Den krispigaoch salta botten ikombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en litenminibit - sedan känner man sig nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.