450 g färsk fettuccine. Lägg smör och 1,5 dl grädde i en stor kastrull och koka upp på mellanvärme. Sänk värmen och låt såsen sjuda i ca 2 minuter eller tills den har tjocknat något
400 g fettuccine. Koka pastan enligt anvisningar. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt parmesanost och grädde och låt sjuda under omrörning
1 pound fresh fettuccine pasta. 1. In a large heatproof bowl, combine butter and cheese. In a medium pot of salted boiling water, cook pasta until al dente
Transfer to a high-speed blender and add remaining Alfredo Sauce ingredients. Cook the fettuccine in boiling water for 7-9 minutes, until al dente. Combine vegetables with 1/2 of the Alfredo Sauce (the other half can be saved for later) and toss with cooked fettuccini noodles. Small handful of fettuccine pasta (about 1 inch in diameter)
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Gör så här. Förväll sparrisen någon minut i saltat vatten, ta upp ur vattnet och lägg åt sidan. Smält smöret försiktigt i en kastrull (det får inte ta färg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.