Skala och hacka lök och vitlök. Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja
Servera på tallrikar med färskriven parmesan och ett glas rött. 1100 g Kalvfärs (kan bytas ut mot nöt). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min. 1Addera någon msk buljong vid slutet så att såsen blir slät och härlig, smaka av med salt och peppar. 1Koka pastan al dente enlig anvisningar
Tillsätt de hackade tomaterna, buljong, salt, peppar och tre eller fyra basilikablad. Koka Gnocchi Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen i stekpannan
Häll över rödvin och smaksätt med salt och peppar. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vatttnet och fräs pastan tillsammans med såsen helt kort
Jag kunde inte hålla mig och beställde The Italian Cookery Course och den kom med posten idag. Köttfärssås är alltid riktigt gott men jag var för hungrig för att vänta på en riktigt långkokt mustig sås så jag valde att testa Rigatoni al ragù bianco
salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
En italieninspirerad rätt, helt klart. Lammragu, låter det bra. Den blev lite oortodox, då jag började med att bryna de två massiva lammhalsbitarna jag hade i frysen
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunnt. Salta. salt. 200 g stora skalade råa räkor. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.