dela vaniljstången och skrapa ut insidan. I en annan skål vispa ägget och canderel och vispa och lägg in vaniljen och fortsätt vispa tills det blir fluffigt och nästan vit
Mina barn som är fett-loversoch äter sådant flitigt äter dessa nästan dagligen. Men den enda rimliga förklaringen till det är att det består av rent fett
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Så gott och en bra källa till nyttiga fetteroch även vegetabiliskt protein. Nötsmör kan användas på så många sätt och idag tänkte jag dela mina favoriter
Naturliga fetteroch oljor av rätt sort och i lagom dos är nämligen väldigt nyttiga för kroppen, och här har jag listat några av mina favoriter som jag ofta använder i min matlagning
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.