Fyll skalet med fyllningen och häll sedan över äggstanningen. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop smör vetemjöl och kesella och blanda till en smidig deg
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Lite smak av medlehavet - på mitt vis. Det som är så otroligt härligt med pajer är att det inte finns något, eller jo, men det är inte mycket du inte kan fylla den med
Han är firad med fika och presenter på säng. Nagga degen med en gaffel. Blanda creme fraiche och vispa ihop med äggen och krydda med salt, peppar och timjan
Testa den ni med. Här kommer receptet på en jättegod fetaostpaj. Tärna smöret och blanda med vetemjölet. Finfördela med fingrarna eller använd matberedare
Mina föräldrar är båda två stora köttälskare och har aldrig riktigt kunnat acceptera tanken, därför var de också tidiga med att förklara för mig att så länge jag inte är myndig är det inte helt okej att välja bort den mat jag bjuds på
Blanda samman alla ingredienser till en deg och klä formen med degen. Strö osten överst på formen, låt stå med folie överdrag i ca 40 minuter på 200 grader
Smula sönder matfettet med vetemjölet med fingertopparna. Nagga degen med en gaffel. Hacka och fräs gullök med vitlök i en panna, smula fetaosten, dela de svarta oliverna, och bland med spenat samt krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.