Fetaostpaj med kalamataoliver
En blogg om fettdieten – de fettskrämdas mardröm
En blogg om fettdieten – de fettskrämdas mardröm
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl po fiber (finns i glutenfri hyllan)
  • ½ msk fiber husk (finns i glutenfri hyllan)
  • ½ dl vispgrädde
  • ½ tsk bakpulver
  • 75 g smör
  • med
  • 25 cm i diameter) även upp på kanterna, det är lättast om dina händer är fuktiga. Förgrädda pajskalet ca 10-15 min i 200° c
  • 1,5 gul lök
  • 100 g fetaost (jag använder 2 burkar av Apetinas fetaost med oliver och vitlök – jag häller självklart bort oljan)
  • 100 g soltorkade tomater
  • 100 g kalamata oliver
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 10 cm purjolök
  • 2 dl riven ost
  • 1 tsk oregano
  • svartpeppar
  • 3 småa ägg
  • 200 g creme fraiche
  • 100 g creme bonjour ost, gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.