Bryn kycklingstrimlorna så de får färg, kydda med grillkrydda och lägg dem i en form. Blanda övriga ingredienser i en skål, blanda väl och smaka av med soltorkade tomater och pesto, salt och peppar
Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
Smula sönder smöret i vetemjölet med fingrarna. GA_googleAddAttr("Tag", "rucola"). Täck gärna botten av skalet med bakplåtspapper och bakbönor så degen varken lyfter sig eller sjunker ihop vid kanterna
Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Häll pastan i såsen, pressa över citronsaft, tillsätt hälften av rucolan och lite av det sparade kokvattnet (om konsistensen känns för tjock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.