Jättegod middag idag. Dock orkade jag inte vänta på att köttet skulle bli helt klart och eftersom det är fläskkött sitter jag här och är orolig för att ha fått galna-gris-sjukan eller något
Putsa fläskfilén fri från fett och hinnor. Gör ett djupt snitt längs med filén. Salta och peppra. Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt
Blanda färsen med ägg, salt, peppar, pressad vitlök. Forma 12 jämnstora biffar. Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen enda ut i kanten
Smått smått kommer det att jag kanske gillar feta ost. så länge jag inte äter det bart. i sallader med massa dressing eller som i denna rätt, istoppad i en kyckling
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Skär tomaterna i klyftor och coctailtomaterna i halvor. Du kanske gillarZucchinipasta med avokadopesto och fetaostfyllda köttbullarUgnsstekt torsk med grönkålspestoFylld aubergine med köttfärs och tomatsåsLax i ugn med ärtor och gräddsåsÄggwrap med skagenröra och grönsaker 850 g kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.