2-3 msk soja. Viktväktarna 3,5 points/portion (utan ris) 6 port. Hej på er. Vilket underbart väder vi har. Vi har ägnat dagen till målning, man måste ju passa på när det inte regnar så Lars har faktiskt varit ledig
ex. ex. 13 dl grädde. 5 tsk salt 1 krm peppar svart- eller vitpeppar 1-2 msk tomatpuré 1 tsk paprikapulver 3 dl grädde ca 120 g bacon eller ca 120 g rökt skinka
Ilbland har jag också gjort soppan extra festlig med vinkokta blåmusslor istället för de "burkade". 300 g laxfilé. 3 dl torrt vitt vin. 3 dl vatten. Blanda 3 dl vanlig majonnäs med 3-4 pressade vitlöksklyftor, 2 tsk tomatpuré, 2 tsk vitvinsvinäger, 1 krm salt och lite cayennepeppar. 3 dl vatten
Fräs kål, purjolök och paprika under omrörning i lite matfett i ca 5 minuter. Tillsätt pressad vitlök, soya, tomatpuré, chilisås, vatten, créme fraiche och chilipulver
Mixa det med kavringen till en smulig smet. Saxhyttegubbens Blåbär. 35 g smör. drygt 1 dl creme fraiche 34%. 150 g neutral färskost, t ex Philadelphia. Klä en form ca 10 x 20 cm med bakplåtspapper, tryck ut smulorna till en botten och ställ kallt. 3. Bred ut röran över kavringbottten och ställ kallt 3-4 timmar, gärna över natten. 2-3 msk majonnäs. 2-3 msk creme fraiche, 34 %. 3. 600 g ytterfilé av ren, eller oxfilé. 3 msk gul lök, finhackad. 3 msk smör. 200-300 g spetskål. 3. 30 g smör, rumstempererat. 3. Nr 7418, 395 kr. Nr 2639, 119 kr. Nr 5328, 99 kr. Nr 2345, 275 kr. Nr 1945, 53 kr. Nr 1996, 34 kr 4-6 personer s. 4-5 skivor kantskuren kavring, ca 200 g 35 g smör. 2 gelatinblad drygt 1 dl creme fraiche 34%. 150 g neutral färskost, t ex Philadelphia. 2-3 msk majonnäs. 2-3 msk creme fraiche, 34 %. 600 g ytterfilé av ren, eller oxfilé. 3 msk gul lök, finhackad. 3 msk smör. 200-300 g spetskål. 2 ägg 30 g smör, rumstempererat
Hanna-örhängen deluxe, klart jag måste ha dem. Sen snärta hem och fixa mat, tränade medan maten stod i ugnen, Kycklingben med ris och sweet chilisås, enkelt och så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.