10 kr
Min favorit av alla signaturrätter var från restaurang Jonas. Deras ljummen soppa på gröna spritärtor med knaprigt sidfläsk, är den godaste soppan jag har någonsin ätit. Den var fräsch, len och hade en god ärtsmak, den var helt enkelt himmelskt god.
Det gör inget om det blir lite jordgubbs-/isbitar kvar. "A tasteof summer" kanske passar bättre. Iof känns det som om ingredienserna till denna och en äkta strawberry daiquri skiljer sig lite väl mycket
Att skapa en balans mellan dessa smaker är nyckeln till thai-mat som är värt att minnas. 500g kycklingfilé - 25kr1 röd paprika - 5krca 15-20st sockerärtor - 14kr1 konservburk bambuskott - 10kr1/2 röd chili - 3kr2st vitlöksklyftor - 2krIngefära (en bit lika stor som tummen) - 5kr1 gul lök - 2kr1 kryddmix Paneng Red Curry (finns att köpa i ICA, hemköp osv) - 12kr1 burk koksmjölk (400ml) - 10kr1 st lime -2krCashewnötter (frivilligt)Persilja/Koriander (frivillig)Röd Curry paste (frivilligt)---------------------------------------Totalt. Efter ca 6-7min kan du ha i sockerärtorna. ca 15-20st sockerärtor
Dear Pinkadycookbook readers I had some problems updating My blogg the other Day. Here I have some really nice summercakes for picnics and other summerparties
I lördags var Gaby och jag riktigt exalterade när vi begav oss mot TasteofChristmas-mässan. Vi förväntade oss en burgare med anklever i, men blev istället bortskämda med en rejäl skiva krämig anklever i gott bioche-aktigt bröd med en enkel sallad
Men detta fick mig att få tillbaka suget att laga och baka - hälsosamt. Lägg sedan i broccoli och äggstanning på det förgräddade pajskalet och grädda i ytterligare 15-20 min. Ställ pajen i ugnen i 12-20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.