Räkröran som serverades till bakpotatisen den här gången kan såklart serveras till det mesta. Nu är det definitivt sista chansen för de här gamla knölarna
Vous, qui avez suivi notre blog un peu de temps maintenant, commencez peut-être à trouver les bulles un peu assommant mais quand on adore du champagne c'est difficile de trouver quelque choses différente qui est aussi bon et splendide pour ouvrir un dîner avec
Brödgratäng -- en delikatess, och en restslukare. Till Fester med rester bjöd hon på den här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
E-postadress. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Svårt är det sista det är. Du kommer älska den. Gör den som appetizer till många, som helgmys eller varför inte till kräftskivan istället för västerbottenpajen
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.