Starbucks kaffe-juldrycker för i år är vit choklad med tranbär, Toffee-nöt, Pepparmint. Jag har tidigare år smakat på både toffee och pepparmint, så nu valde jag nyheten frappuccino vit choklad med tranbär
Starbucks har i dagarna gått ut med att de skapat en ny Large, inte för att de kallar den för large utan istället kommer den heta Trenta och den kommer bara att gå få med kalla drycker som iste och frappé, dessutom kommer du nog att kunna räkna med en skaplig Brainfreeze om du beställer in en för den innehåller 916 ml
Väl hemma blev det en otroligt god frappuccino caramel, en sån som jag drack på Starbucks i Chania, jag lyckades hitta just Starbucks recept och det smakar, som jag tycker, exakt lika
För dig som ofta är utomlands och brukar unna dig ett besök eller två på Starbucks så kan du nu skapa din egen favoritkopp på My Starbuckssignature, så det så
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag var bara tvungen att gå in på Starbucks i London och köpa en frappuccino med mocca smak. Förra veckan hittade jag det här goda receptet med lax i ugn
Una Sangria, por favor. Ska du bara dricka en sorts alkohol i sommar, drick Sangria. Det här är det recept jag lyckats sätta ihop som mest liknar "originalen" man får nere i Spanien
Detta är deras favorit. Så, jag passade på att njuta av en latte på Starbucks under tiden, en Gingerbread Latte närmare bestämt - to die for mina vänner, to die for
För ett par år sedan när jag var på Rhodos så drack jag min allra första frappuccino på Starbucks. Här där jag bor finns inget Starbucks så för att kompensera har jag har köpt McDonalds Frappé istället när jag haft vägarna förbi
” /Leila. Rakt över gatan låg Starbucks, så det fanns ingenting att klaga på, om man säger så. Ex-vis vallmofrö, sesamfrö, riven ost, torkad rosmarin/flingsalt
Om man talar om kaffe så har ju starbucks de absålut bästa. Iced vanilla latte, caramel macchiato, caffe vanilla frappuccino, iced coffe, espresso macchiato,caffe mocha och listan tar aldrig slut
Jag odlar två sorter, en som är ifrån Gourmetgarage som heter "Fava da Orto" och en sort ifrån Impecta som heter "Giant Exhibition Longpod" Det är lite pilligt när dom ska tillagas dock, först ska dom pillas ur skidan, sedan ska man koka dom i lättsaltat vatten ca 3 minuter, sedan skölja dom i kallt vatten och pilla av skalet
Detta blev snabbt en av Håkans favoriter. Oftast slås en sås/dressing som är riktigt spicy över, en sambaldressing som fick det att brinna i Ankis mun och som fick Håkans ögon att tåras av glädje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.