Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt ochdet bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Får det vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr. Det där med rutiner är inte så dumt trots allt. Jag använde röda vinbär inne i kakan och dekorerade med vita
Värre blirdet kanske i morgon då jag ska ge mig ut i helt okända trakter för att möta upp Karin - min gymnasieklasskompis och som jag inte träffat sedan studenten för trettio år sedan
I med skaldjuren och dillen och koka upp. Jag har en tendens att överdriva skaldjursdelen i den här soppan, allt är ju så gott, egentligen behövs det bara räkor, men i min soppa brukar det slinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticks och en och annan bläckfiskring
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blirdet mycket annat
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Gott blirdet i vilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset. Blirdet till att koka mer spagetti eller gör du en annan maträtt meddet
Detblir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Kolapaj med vispad grädde. Skär smöret i bitar och rör ner lite i taget i kolan. Pajdeg - Skär smöret i bitar, mixa smöret med mjölet i en matberedare till en smulig deg, tillsätt vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.