Och jag har ett par roliga nyheter och projekt som jag äntligen kan börja avslöja lite mer om. Jag har nämligen skrivit ett avtal med ett företag som heter Coursio och vi ska börja utveckla vegetariska webbkurser tillsammans
FANTA. Det var faktiskt länge sig vi gjorde hemmagjord så kallad ”skräpmat” så nu fick det bli en riktigt god kebabtallrik med pommes, goda såser och tillbehör
Daniel fick en bild på den här rätten på facebook och Max såg det och ville prova. grillkorvspaggeSkär korven i bitar och stick igenom några spaggestrån
Grape- och apelsinmarmeladDet är fortfarande citrrussäsong. Jag köper ekologiska, de besprutas annars ganska hårt och studier har visat att medlen finns kvar i frukten
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Den här rätten fick jag (och säkert måååånga andra också) först upp ögonen för genom den fantastiskt fina animeradefilmen Ratatouille om råttan Remy som (utöver att vara en råtta) är en gudabenådad kock med absolut smaksinne och den mkt fina idén om att alla kan laga mat
Panerad torsk med parmesanpotatismos och fänkålssallad med grapefrukt. rivet skal från grapefrukten. Mitt bidrag var Saffranspasta med kryddig korv och svamp (se tidigare inlägg) och med det kammade jag hem en förstaplats och vann en ICA matkassen
Detta pysslade jag och barnen med i söndags men jag förberedde själva browniebotten dagen innan. Det var många likes på dessa på Instagram och jag blev väldigt nöjda med dom själv
I år ville jag testa något nytt, och i mitt huvud så tänkte jag att saften skulle bli lätt rosa av blodgrapen, men som synes så färgade den inte saften det minsta lilla någe Men god, det blev den
Såg dessa jättefina krukor och coola virkade lampskärmar i butiken Blomsterringen som ligger vid Skanstull (Stockholm, precis vid entrén till köpcentret Ringen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.