Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater
vitlök & parmesan (eller smaksätt neutral själv). Kanske låter brutalt att snitta falukorven men det är så den får extra fin färg och lite knaprig yta i ugnen så gå loss med kniven
Servera med potatismos och grönsaker. Skiva tomaterna och osten. 500 g falukorv2 msk fransk senap2 msk ketchup1 gul lök2 tomater150 g lagrad ost, typ grevéVärm ugnen till 225 grader. 500 g falukorv. 2 tomater
4 390 g pastasås med basilika 1 msk dijonsenap 1 msk strösocker salt och peppar 1/2 purjolök 550 g falukorv 1 dl riven ost (11 %) 4 port ris eller annat gryn 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Klyfta även tomaterna och lägg över allt i formen. 5-6 port200 graderca 30 min800 g falukorvsenapost2 gula lökar2 tomaterSmörj en ugnssäker form. 800 g falukorvsenapost. 2 tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.