500 g falukorv i stora tärningar. 1 bit kålrot ( 200 g ) 1 kålrabbi ( 250 g ) 2-3 morötter ½ purjolök 500 g falukorv i stora tärningar 6 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 2 lagerblad 1 krm vitpeppar 1 kruka färsk mejram Senapssåsen 1 dl matlagningsyoghurt 2 msk skånsk senap 1 stk fransk senap ½ krm salt
Servera med kokt falukorv och potatismos. Blanda matlagningsgrädde med kycklingfond i en kastrull. Vispa såsen medan den kokar upp och låt den sjuda ett par minuter
1) Skåra korven, fördela senap och ketchup i korven och lägg i rikligt med ost. 5) Rör sedan ner pepparroten och smaka av med salt. 6) Servera med kokt potatis 800 g falukorv. 800 g falukorv Senap Ketchup Västerbottenost Sås 2 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 st kokt potatis 45 g färsk pepparrot på burk 1
1) Skåra korven, fördela senap och ketchup i korven och lägg i rikligt med ost. 5) Rör sedan ner pepparroten och smaka av med salt. 6) Servera med kokt potatis 800 g falukorv
Servera med kokt potatis,pepparrotssås och med grönsaker som du tycker om. Smält matfettet i en kastrull på svag värme tillsätt mjölet och rör om med visp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.