Falafel med tortillabröd och tahihnisås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl polenta, majsgryn
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 krm chilipeppar
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl vatten
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 persiljekvistar
  • 1 msk spiskummin
  • 1 krm chilipeppar
  • 800 g kikärter
  • 1 ägg
  • 1 msk tahini, sesampasta
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • salt, peppar
  • feferoni
  • röd lök
  • isbergssallad
  • olivolja, citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.