vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
FacebookTwitterGillaGilla Laddar. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
Helgdrinken blir dunder power shots. Här blir ingen alkohol, i helgen, utan dunderkurer för hälsan. Dessa power shots på apelsin, citron, gurkmeja, ingefära och äpple är magiska
FacebookTwitterGillaGilla Laddar. I morgon blir det ett inlägg från mässan…. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
FacebookTwitterGillaGilla Laddar. Skinkschnitzel eller utbankad fläskfilé blir också gott. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Vaniljvisp blir glass. På instagram hittar man massa gott som delas till höger och vänster. =). Härom dagen såg jag att någon gjorde "vaniljglass" på vaniljvisp, kanske ni andra redan gjort men inte jag
Det blev riktigt läckra kakor det här men jag fick ett lätt bryt innan de var klara. Jag gjorde hälften i vanliga småbrödsformar av papper ni vet och hälften i små silikonformar och jag tror det var lim i pappersformarna
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Ibland sätter sig suget in och blir bara så där att jag-måste-göra- SMÖRGÅSTÅRTA-nu. Kanske inte enbart för smaken utan oxå för att jag tycker det för vansinnig roligt att göra dem oxå
FacebookTwitterGillaGilla Laddar. Nu är de små godingarna här och vi skall se på barnprogram, undrar vad det blir kan det vara så att vi har sett programmet flera gånger redan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.