smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Denär dessutom lätt att göra mjölkfri. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Jessica är ju ‘One of a Kind’ för hon kom till middagen i en gul klänning för att matcha min balkong som i sommar går i gult
Den allra egendomligaste kombopizzan är nog ändå calskrove. Här tänker jag främst på alla nya sorters smaksatt vatten som släpps i butik var och varannan dag
Men nu ärdenhär. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.