Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Såhär såg dagens lunch ut. Jag lagar ju mat varje dag påjobbet också men brukar ju inte ta med mig stora kameran, men med nya iPhonen blir det lite lättare förstås
Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. När jag kom hem var middagen nästan klar i ugnen, pulled pork som jag förberedde igår kväll
Oij, märkte just att det visst blivit en hel del inlägg om rabarber på senaste tiden. Men eftersom VI har en hel del rabarber kan jag tro att NI också har det, och vill hitta på någonting kul att laga av dem
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Och jodå, här har ni en charkuterist som som inte får nog av korvtillverkning påjobbet. Idag är det då dags för dagen D, den stora dagen då månadens upplaga av ICA Buffé dimper ner i brevlådorna runt om i landet
Har du gammal potatis kvar så passa på att använda den i den här läckra korvrätten. Vill du gärna laga rätten på färskpotatis är det bäst att lägga kokt skivad potatis direkt i stekpannan eller i en ugnssäker form och hoppa över stekningen ovanpå spisen
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.