Man kan ha samma tillbehör och sås, kan inte bli mycket bättre än detta om ni frågar mig. Det här receptet var också nedskrivet på en lapp hemma hos mor och far
Eller blir det ännu en skräll av någon okänd artist. Tillsätt löken och fräs tills löken blivit mjuk. Ska bli spännande att se vad Perelli, Danny och Miskovsky har att erbjuda
hoppas nu att även lille Vincent får det snart, för annars kan det bli ett långvarigt vabbande. Blir ju mer, men häll upp på flaska och förvara i kylen
Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
Jag har lagat denna rätten förutom och det blir så otroligt god smak på kycklingen av citrusfrukterna och lägger ni den dessutom i rimlagen innan blir den härligt mör
Sedan gillar jag ju långpannebröd eftersom det är så smidigt och blir så mycket bröd. Blev så sugen att testa bröd med torkade tranbär, nu när jag botaniserat bland Risentas müsli
) Det får bli en annan gång. Även måndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Jag skulle ha svårt att sluta äta kött, men försöker att äta mindre och av bättre kvalitet. För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Förresten blir havtornssmaken inte särskilt framträdande, det blir bara en mild antydan till den. Idag är det internationella Lakritsdagen säger de som vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.