Min farmor var och är fortfarande en stor förebild när det gäller min matlagning. Jag minns särskilt den otroligt goda såsen till portersteken när jag växte upp
Grytor i alla dess former och med alla olika sortera ingredienser är väl något av det mest tacksamma när det gäller middagar som man vill förbereda i god tid innan det ska serveras
Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Om sanningen ska fram så är nog Roy Fares en lite större förebild än Sébastien. Surdegsbröd i all ära men älskar att göra kakor och tårtor och i det är Roy Fares en stor inspiration
Det var min förta gång som jag bakade detta bröd. Jag vet inte mycket om historia av brödet men jag tyckte att de var fina och se riktigt gott med vallmofrö på då bakade jag de
Den här månaden har Söta Saker temat Sagolikt för april. Och det är inte vad som helst som står på spel, utan en resa till en chokladbutik i Brighton i slutet av maj
Ok. Jag ger mig…Förr har jag grillat på vanliga smågrillar, engångsgrillar och i en och annan hink och har fnyst lite försynt åt Webergrillarna, på samma sätt som jag fnyst lite åt fina bilar, men snart upptäckt fördelen med bra kvalité…
Matsedel vecka 8. Välkommen sportlovsveckan, du är högst efterlängtad. Ja, änligen står det vecka 8 i almanackan, vilket, som varje år, innebär att det är sportlovsvecka
Idag är det sista dagen på Lakritsfestivalen och jag känner ett visst vedmod. Det har varit så otroligt härligt att vara en av lakritsfestivalens "ambassadörer" eller "festivalbloggare" som det också kallas
Jag blev ju helt besatt av creme puffs från Popelini i Paris när jag var där i påskas och nu har jag gett mig på att försöka återskapa detta fantastiska bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.