När man vill servera något smaskigt litet tilltugg till drinken före maten (eventuellt för att köpa sig själv lite mer tid i köket) är de här smårätterna perfekta
Blanda alla ingredienser. Bredes ut på bakpapper i långpanna. Grädda i 200 gr ca 5 min. Dela bottnarna på mitten och lägg ihop dem med fyllningen emellan
Hoppas att allt är bra med er denna måndagskväll. Här är det lugnt. Jag tänkte att jag skulle ta och sätta mig ner och se på "En enkel till Antibes" innan det är dags att krypa till kojs
Formar från. , chokladhjärtan från Strössel och annat. och jag har fullt med energi. Tog ut ett gäng chokladcupcakes ur frysen som jag garnerade med chokladganache
. Jaha så var det vardag igen. Ja i alla fall för mig. Övriga familjemedlemmar är lediga. De senaste dagarna har det varit så ruggigt regnigt och blåsigt
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Usch, vilket väder. Vinden viner utanför och jag har faktiskt inte gått ut på hela dagen utan har istället stängt in mig i lägenheten och försökt vara kreativ
Jag fullkomligt älskar före & efter-bilder och jag ryser (jag får bokstavligen gåshud på armarna) när jag hör folk berätta om hur de kunnat sluta med blodtrycksmedicin eller blivit av med sina magproblem på grund av att de bestämt sig för att leva hälsosammare och lagt om sin kost
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Jag kanske inte vaknade med den känslan, men efter att ha varit på gympa tillsammans med Milia (alltså, alla dessa små sötnosar som gympar kan gör den mest sure på gott humör) och sedan på ute på en minst sagt uppfriskande löprunda i regnet känns det ärligt så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.