Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Jag tänkte faktiskt slå på stort och bjuda på två olika tillbehör nu när jag ändå är i farten. Både marängerna och chokladsåsen är tillbehör som kan användas till olika saker och i olika sammanhang
Vispa upp ägget med en gaffel och pensla bullarna. Tillsätt mjölk, honung och salt och värm till fingerljummet, 37°. Dela den i 24 delar och rulla till små bollar. Grädda bullar- na mitt i ugnen till fin färg, ca 8 min
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
-) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg. -). Jag gjorde bottnarna på kvällen så jag la bara en handduk över och lät de stå över natten
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.