Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
På långfredagen var vi hemma hos Alfons bästis Astrid & hennes föräldrar & firade påsk. Lovely trerätters med laxscones & champagne, oxfilé & chokladfondant
Efterrätten bestod för övrigt av hallonglass, hallonsås, kex och färska hallon. I söndags var det julmys hos mormor och morfar, en tradition som hänger i om än vi tidigarelagt den lite för att det var svårt att få ihop med alla i mellandagarna
Eftersom jag misslyckades med den här kakan förra veckan så har jag nu snickrat om receptet och tagit bort kaffekoppmåtten, antagligen tog jag väl en stor tekopp
Igår var jag på middag hos mina kära vänner Fredrik och Johanna. Vi har haft många middagar genom åren och det är nog framförallt Fredrik som har väckt mitt matintresse och framförallt vart en inspirationskälla och mentor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.