Prinsesstårta med vit marsipan, rabarber och jordgubbar. Våren och försommarens kalastårta nummer ett. Här med en extra smarrig fyllning, ett fruktmos kokat på rabarber och jordgubbar, och ett täcke av vit marsipan
Igår var jag på dubbelt födelsedagskalas, det var Carolas döttrar Vanessa och Melissa som hade fyllt/snart skulle fylla år och det firades med en liten middagsbjudning
Vi fick otroligt vackert väder och kunde sitta ute på altanen och njuta hela eftermiddagen. )Jag är då verkligen ingen tårtexpert som bakar mängder av tårtor och sitter och pillar med sugarpastedekorationer
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.