Jag kan inteNOG betona hur goda de är, så gör dem nu. Jag kan inte sluta äta dem, så goda är de. Roligt att se hur oeniga vi var, men vi lyckades ena oss till slut vilka vi tyckte var fina och vilka som vi inte ville ha
såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Tunnare och mycket godare smak. Så många att det inte gör något om ett par stycken misslyckas innan du får ordning på värmen i pannan och för provsmakning under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.