Bönor, linser och quorn är fullproppade med protein och en påse med linser kostar mellan 10-15kr, även de ekologiska alternativen, och tack vare att de sväller väldigt mycket så får man otroligt mycket mat av en liten grundmängd
För jag tror inte på att utesluta det goda utan tillföra det goda i annan form, utan massor utav restriktioner och istället låta det goda finnas hemma i ett slags överflöd
Jag går in och kollar, tycker redan på vägen in att det inte riktigt luktar som potatisgratäng utan mer som något bränt…tittar in i ugnen och ser något som liknar chips med ost på…halvbränt dessutom
Själv hade jag ingen större plan utan hade tänkt baka något till bloggen. gamla drottningen, modellat, har gjort karriär och för att sedan välja bort den för att kunna få vara hemma med sina barn
Häll såsen över kålen lite i taget, coleslaw ska inte vara blöt utan bara jämnt täckt av dressingen. Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
Blanda ströbröd och mjölk som får stå en stund för att svälla. 400 gram köttfärs1. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor
Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.