Färsspett med tomatbulgur
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1/2 dl bulgur+1 dl vatten
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 liten finhackad gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1/2 tsk mald kanel
  • 3 dl bulgur
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 liten gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk farinsocker
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl nyriven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.