4 st färska fikon. 4 st färska fikon. . Ett gott drinktilltugg som går bra att göra ett par timmar i förväg, täck med folie och låt stå framme så kommer ostens smak fram bättre
enklafrukostbullar. Dessa super goda frukostbullar måste jag tipsa om en gång till. 6 lagom stora frukostbullar 5,5 dl vetemjöl1 msk bakpulver1/4 tsk salt2 msk sirap 2,5 dl vatten - Sett ugnen på 200 grader- Blanda mjölet + bakpulvre + salt - tillsätt sirapen (ljus) och vatten - baka ut 6 st runda bullar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper, in i ugnen (mitten) ca 10-12 minuter
1 näve färska basilikablad. Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till. 1 näve färska basilikablad. Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till
Ta dom färska basilikabladen och tryck ner dom mellan tomaterna, längst med sidorna. Nu har jag rätt så mycket tomater i växthuset så därför beslutade jag mig för att testa ett av Camilla Plums recept på konserverade tomater
 Förra söndan skrev jag ju att jag ville bli bättre på att variera helgfrukostarna, det är ju så himla mysigt att ligga i sängen och kolla på tv och äta något godare än det vanliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.