Färdigskivad blodpudding
Leva sunt
Leva sunt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • – Blodpudding med morot, spetskål, ingefära och björnbär, 11,50 kr/portion.
  • – Blodpudding med bakad morot samt citrusmarinerad vitkål och fänkål, 14,50 kr/portion.
  • – Blodpudding med stekt bacon, palsternacka, äpple och lök samt rårörda lingon, 17,50 kr/portion.
  • Rårörda björnbär (alt. rårörda lingon)
  • 150 g björnbär, frysta fungerar utmärkt
  • 1⁄2 dl strösocker
  • Blodpudding med bakad morot samt citrusmarinerad vitkål och fänkål (4 personer)
  • 8-12 skivor blodpudding
  • 4 morötter cirka 125 g, skurna i bitar om 1 cm 200 g vitkål, finstrimlad
  • 1 fänkål, finstrimlad
  • 1 msk pressad citronjuice
  • 1⁄2 dl pressad apelsinjuice
  • 1 msk flytande honung
  • olivolja, smör och salt
  • Blodpudding med stekt bacon, palsternacka, äpple och lök samt rårörda lingon (4 personer)
  • 8-12 skivor blodpudding
  • 8-12 skivor bacon
  • 1 äpple, klyftad
  • 1 röd lök, klyftad
  • 500 g palsternacka, skuren i bitar om 1 cm smör och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.