se och tipsarom goda utflyktsbullar. När man är sommarbloggarepå Baka. Så går vi in i juni månad och första sommarmånaden även om det är svårt att få den där känslan av sommar
Vi påGastronom tog oss ut och besökte Gamla Enskede Bryggeri i Stockholm. Smaka lite om du är osäker, känner du inga sockerkristaller är den tillräckligt vispad
Flytta över degen till en handduk som du strött rikligt med mjöl på. Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå
Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta recept på veganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Den här vintern går helt i hälsans tecken för oss, vi försöker oss på att komma i ännu bättre form än tidigare, både vad gäller maten, sömnen och motionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.