1,5-2 dl kokhett vatten. 1,5-2 dl kokhett vatten. Nu ska jag inte hålla er på halster längre, här är receptet på det goda fröknäcket jag bakade för några dagar sedan
Då var det dags för ett nytt middagsrecept såhär på kvällskvisten. Färsfyllda zucchinibåtar har väl egentligen inget revolutionerande nyhetsvärde i sig, men ibland behöver man bli påmind om gamla säkra kort när inspirationen tryter och man finner sig ståendes i mataffären med en påse micropop i handen och funderar på om det ändå inte skulle kunna vara ett alternativ till middag
Hetta upp oljan i en panna. Blanda färs, (råa jätteräkor, nerklippta i bitar), lök, potatismjöl, soya, vatten och lite salt och peppar till en ganska lös smet
Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Receptet kommer ursprungligen från Anna Bergenströms kokbok "Nya Annas mat". Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.