Jag kan inte riktigt bestämma mig om den var godast med eller utan koriander på toppen. Denna gryta blev mycket fruktig och fräsch i sin smak även att listan på ingredienser inte ser ut så
Serveras med färska bär eller sylt och kanskeen klick vispad grädde om man känner för det. För ett par veckor sedan så hade vi ju kräftskiva med allt vad det innebär… dessertendenna dag var Fläderblomsparfait
Kanske för att man kopplar det till sommarlov, sommarstället, mys medfamiljen, allsång i vardagsrummet…ja, lite allt möjligt som hör sommaren och ledighet till
När vi hade middag med våra goda vänner så fick jag den här fina presenten. Det är liksom en speciell present i många avseenden eftersom det lagts ner så mycket tid och kärlek för att göra den
Man känner sig som ett barn och kan nästan undra när skogensväsen ska komma krypande ut ur stubbar och hålor såsom John Bauers sagor när man var barn, dessa trollska sagor med bortbytingar, älvor, troll och andra väsen
Först ut var en getosttoast med rabarber och rosmarin. Fast jag inte (än i alla fall) är någon större favorit av just getost, så var detta riktigt gott med spännande smaker
Varva tomat och mozzarella på pajen och toppa med strimlad basilika. Dela med dig av inlägget. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dagen i morgon sen är det helg… härligt
För medden här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken. Jag brukar alltid köpa vinnarens kokbok och jag tror att Charlottas kokbok kommer innehålla många fiskrecept om hon vinner, så jag håller tummarna för att hon går till final och tar hem titeln Sveriges mästerkock i år
Pröva den här varianten, som avnjöts tillsammans med sallad och egenhändigt marinerade oliver. Äkta grekisk moussaka var favoriträtt förr i tiden när jag besökte någon grekisk ö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.