Jag tänkte mig hela tiden att jag måste göra dessa kakor bli fina som dom andra. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Busenkeltårtasom nästan är somen chokladbiskvi. Bred ett lager nötcreme eller chokladcreme (bägge finns att köpa på burk bland bakgrejorna i affären) på enbotten, ett tunt lager av chokladgojan du gjort själv på nästa och sedan resten av gojan ovanpå och runt tårtan
Jag har bakat något gott men annars så har ingenting blivit somjag tänkt mig. Självklart gick vi över med en till vår gulliga granne Clary som så förtjänar något gott i ensamheten
Köttfärsen kan man i princip laga till efter tycke och smak, men se till att den inte blir allt för såsig, den bör ha en hyfsat fast konsistens, jag brukar välja dessa ingredienser
När det har jäst färdigt ska det se ut som på bilden ovan. Hur man gör surdegsgrunden och förvarar den kan ni läsa i mitt inlägg ”Surdegsgrund samt baka med surdeg”
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.