Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Förutom att den är otroligt god, går den snabbt att baka (ner med ingredienserna i en matberedare bara), är lätt att variera och kan serveras på olika sätt
Blanda snabbt samman de kalla ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dagen i morgon sen är det helg… härligt
Mera godis som är inspirerat av tips från vinmakaren Ramos är den här pajen. Den här tar lite tid att göra men är mycket gott tillbehör till alla sorters kallskuret
Den här äppelpajen blev en succé med de aromatiska kryddorna kanel, ingefära och vaniljsocker. Det man ska tänka på att använda mogna äppeln men man kan använda syrliga äppeln med men då får man sockra lite extra i kompotten bara
Ni som följer oss på facebook fick redan i fredags enliten förhandsvisning och hint om att vi testade en ny midsommarpaj och att receptet skulle dyka upp här i köket snart
För tillfället är jag är och sambon nere i Jönköping och här tyckte vi det ett utmärkt tillfälle att göra herdpaj – något som inmundigades tillsammans med päronen och broder Henrik med familj
Gjorde en jätte enkelmen väldigt mumsig keso paj proppfull med nyttigheter. Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnade en stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.