Men det tar ett tag att innan man får in den rätta feelingen, men då blir det så här bra. Dennaveckan är det bråda dagar i charkuteriet, det tillverkas en hel massa av köttbullar, stekt sill i ättika, kalvsylta, kokt leverkorv, "grisatassar" kokas, stekt leverkorv och rökt leverkorv
Då skullevärlden nog se helt annorlunda ut, och det krävs verkligeningen stor ansträngning. Skala jordärtskockorna och lägg dem i en skpl tillsammans med vatten och citron
Så härhar jag provat mig fram till att det passar mig bäst. Så här fin kan botten bli dåOm den översta delen inte blir så rak och fin kan du vända den "upp och ner" som jag gjort på bilden nedan
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Här är själva köttet innan det gjorts ett endaste dugg med det. Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker
Dela det här. Vilken Crock-Pot ska man välja. Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senasteåren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär densenastetiden
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Vad passar bättre så här i början av veckan att fresta med enfrusen malteserscheesecake. Lisbeth och jag ska bland annat ner till Ahlgrens Konfektyr här i Lund för att köpa Fairtrademärkt kvalitetschoklad
Tårtbottnen ovan ska jag använda nästa vecka för att göra en vit prinsesstårta till sonensstudent. Ett tips som ringde i öronen under gårdagskvällen då jag skulle baka entårtbotten och upptäckte att jag inte hade tillräckligt med socker hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.