Kanske paprika också. Men servera gärna kycklinggrytan med ris, det tror jag passar riktigt bra. Vad sägs om en härlig kycklingrätt som avbrott från julmaten
Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. -en. kyckling. kyckling. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Röd curry, här med frasigt stekta pankopanerade kycklingbitar. men vi inser alltmer att detta kan vara en issue i många familjer och något som många funderar på hur de ska hantera smidigt
Oftast är det inga problem men ibland kan man stöta på hinder som gör att man får klura lite extra. Enriktigt god gryta låter lite väl enkeltmen det är just vad den här grytan är
Enriktigt lagrad ost är det enda rätta i den här kycklingcarbonaran. Svensk Fågel har just nu en tävling inne på Allt om Mats sajt, där du bland annat kan vinna en hel årsförbrukning av svenskkyckling
Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. Kör ihop pajdegen och tryck ut i formen. Häll över de sedan i kastrullen tillsammans med lite margarin
Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Kul med recept undrar hur många man kan komma på och testa, stackars L har fått stå ut med många
Häll lite matfett över morötterna och äpplet, kanske inte nödvändigt men jag gjorde så. Tiril har vuxit ur sina pjäxor och vill för övrigt inte alls testa
Recept på kalla såser kan man inte få för många av eller hur. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.