Att efter en god middag bjuda påen fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken. Hennes recept på torskrygg i ugn med pepparrotsmos hittar ni HÄR
Gnugga in Rostbiffen med salt, svartpeppar, vitpeppar och vetemjöl. senap. Tillsätt grädde, tomat och ansjovis eller sardeller, senapoch muskotnöt salt
Tänk dig den godaste sockerkakan du ätit ochenriktigt mastig kolaglasyr ovanpå det. -)Pådenna trevliga sida hittade jag ett riktigt smarrigt recept på Kolakaka
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Både matpaj ochdessertpaj. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.